Over Ons

Over Tinus81

Martijn Meijer is een Nederlandse ontwerper gespecialiseerd in het maken van lampen en kleine meubelen. Hij vindt het fascinerend om een idee uit te werken en vervolgens daadwerkelijk te creëren. Door materialen van de sloop of container te “redden” laat hij zien dat je prachtige producten kunt creëren van materiaal dat wordt gezien als afval. Hij hoopt mensen te inspireren tot het denken in mogelijkheden als ze kijken naar hun oude spullen. Hij wil producten maken die de wereld een klein beetje mooier maakt.

Het is allemaal begonnen met oude kippenvoer emmers. Tijdens een reis door Portugal stuitte hij op bijzondere kippenvoer emmers die achtergelaten waren in een oude vervallen boerderij. Al jaren ongebruikt en gedoemd te eindigen als afval. Te mooi om weg te gooien, vond Martijn.

De emmers zijn omgetoverd tot authentieke lampen en zo is ons eerste product ontstaan. Kansen zien in afval en afgedankte materialen zorgt voor inspiratie waardoor unieke en exclusieve producten werkelijkheid worden.

“Raak geïnspireerd om nieuw leven te blazen in authentieke materialen”